WordPress kurulumunda ek ne yapıyorsunuz ki 30 lira oluyor? Herkesin duyup göreceği şekilde yazar mısınız?
istediğiniz tüm eklentileri kurarım demişim yani site sahibi şu eklentiyi kur derse onu da kuracagımı belirtmişim. seo eklentileri ve ayarlarını yaparım. demişim biliyorsun ki wordpress te bircok seo eklentisi mevcut ama en önemlisi bana göre bir tanesidir. ama yine de site sahibi isterse başka seo eklentilerini de kuracagım anlamına gelen cümle kurmuşum. neyse burayı geçiyorum
kurac sen beni cok iyi tanıyorsun. ama üzülerek belirtmek isterim ki istediğini benden alamayınca beni msn listenden de sildin. buradan da sataşmayı tercih ediyorsun aklınca benim de sahtekar oldugum izlenimi mi uyandırmak istiyorsun.
seninle sataşmayacagım. aslında cevap ta vermeyecektim ama kaçtı demesinler diye cevap veriyorum. konuyu açan arkadaş istediği taktirde bana ulaşır ve anlaşırsak neler yapabileceğimi görebilir.
sadece tek şey söyleyeceğim. wordpress ve wordpress mu konusunda oldukça deneyimliyim. kodlama anlamam. bu konuda yanlış anlama olmasın. ama wp nin verdiği hatalarda çözüm yolları ve alternatifleri. eklentiler, türkçeleştirme ve en önemlisi seo. pr5 sitelerim oldu biliyorsun. hatta link istedin. olmadı şunu da dedin. ben reseller yada vps aldım. (tam hatırlayamadım reseller yada vps) bir tane wp kuralım sen idare et. sen o işleri biliyorsun falan dedin bana. kabul görmedi tabiii.
şimdi de böyle mesajlar yazmanı hoş karşılıyorum. ne yazarsan yaz sana artık cevap vermeyeceğim.
yeterki yazdıklarımı kendince ve dürüstce düşün kendi iç dünyanda muhasebesini yap bu bana yeter.
allah yolunu açık etsin