SHD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Altın diyenler hangi mantıkla mantık diyorlar?..Altın diyen arkadaşlar lütfen açıklama yaparmısınız ?
(son 3 aylık grafiği) Grafiktede görüldüğü gibi ; çok hızlı bir düşüşe girmiş bugünde -0,79 değer kaybederek günü tamamladı..2010 yılı özellikle nisan*mayıs aylarında dolar yılıdır.
Ayrıca ; ımkb'de işlem yapmayı düşünürseniz,başlamadan önce şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim.
saygılarımla
Merhaba

Ben altın diyorum. Yalnız açıklamamı yapacak olursam altın alıp da kısa vadede herhangi birşey kazanılmaz. Altın alıp 1, 2 yıl sonra bozduracak olursa kaybetmez, KAZANIR...

Kendimden örnek veriyorum ben her ay altın alıyorum bir kenara biriktiriyorum. Mesela 10.000 tl param vardı bankada 2 ay sonra da aynı paraydı. Euro almadım çünkü tehlikeli olur ne olup ne olmayacağı belli olmaz. Ben gittim altın aldım. Her ay da bir bilezik alıyorum. Diyelim ki şuan 250 gr altınım var bozdurmak istiyorum 50 tl den bozar bu da 250 * 50 = 12.500 yapar. Altın her zaman değer kazanıyor. Bu yüzden eğer kısa vadede kazanç elde etmek istemiyorsanız uzun vadede altın alın bi kenara koyun.

......