Mesaja Sonradan Eklenen Düzeltme:
Bu mesajıma istinaden sözkonusu arkadaş beni bulup nazikçe para iadesi yapmıştır. Teşekkür ederim.

Bu tip çalışma stillerinin hiç bir garantisi olmaz, olamaz.
Ben de aptallık ettim ve tuzağa düştüm. Sitem sözde PR3 olacaktı, ilk güncellemede PR2'de kaldı. Üstelik bu değer benim zaten kendi çalışmalarım neticesinde beklediğim bir değerdi. Kendi oluşturduğum backlink vs dışında hiç bir çalışma göremedim. Bunu da kendisine bildirince gayri-ciddi cevap aldım.
Şimdi adamın açtığı konu kilitlenmiş, forumdan uzaklaştırılmış. 35TL paranın peşine koşsam ne olur ki?

Zaten dolandırma niyetinde olanlar da kimsenin bu kadar para peşinde koşmayacağını düşünerek rahat davranıyorlar. Bu sebeple kimsenin "para iadeli" gibi süslü cümlelerine kanmayın. Kim iade edecekmiş parayı? Adam gittikten sonra paranı kimden alacaksın? Adını telefonunu bilsen ne olacak? Sinirlerini yıprattığınla kalacaksın.

Kimse para iadesi demesin. Bir babayiğit varsa sitemi yapsın PR3 PR4 veya PR5 her neyse, parasını çatır çatır öderim. Ama ortada hiç bir şey yokken para istemek umut tacirliğinden başka bir şey değil. Kaldı ki R10'da doğru dürüst bir geçmişi olmayan kişiler "para peşin kırmızı meşin" deyince daha bir tuhaf oluyor.

20 yıl önce "Bu mektubu 7 kişiye gönder" cümlesine inananlara kızardım, şimdi burada pul ve kağıt masrafından daha çok para kaybeder hale gelme tehlikem var. Yazık bana. Gidip site için muska mı yazdırsam acaba? Aynı mantık.

"Bana para ver, siteni PR bilmem ne yapayım"... Yaşım ilerliyo sanırsam. Kusura bakmayın, sinirlerim bozuldu bir an.