konuya bakarmısın ya neymıs .... blog'undan alıntı yapmısım yer yuzunde bir tek ben yapıyorum dım alıntı hepınızın blog'u var hadi yazın bakalım sitelerınızdekı yazılan kacı size ait ?
Plusturk'un derdi baskada buraya boyle yansıtmıs benı bılen bilir o kadar dert değil benden kalan herkez alıntı yapıyor ve bunu herkezde benden daha iyi biliyor nedense kımsenınde işine gelmıyor soylemek

tabkı full ozgun bloglarda var onlar ayrı ama biliyosunuz % 80 alıntı...
adamda zeka olsa buraya boyle bi ortama konu acmazdı zeka olsa domaınlerıme whoıs ceker telımı oğrenır arar konusurdu msn nımı eklerdı yada bana ulasırdı ya dedımya onun derdı baska bosverın siz
Şerefsizliğin geldiği son noktadasın. Adi herif uyarmadımmı seni defalarca. En baştan demedimi msn ekle derdin neyse söle diye. Sen ne kalitesiz bişey çıktın ya. Sana dünyanın bütün hakaretlerini etsem Vallahi az gelir. Yüzünün astarı yırtılmış resmen. Ulan adi herif seni rezil etmek gibi bir amacım olsaydı zaten uyarmazdım. Ama dedimya baştada sen bir insanın ne kadar aşağılık olabileceğinin kanıtısın.
Bu konuyu açtım ama senle uğraşılmaz. Al tüm site içeriğini kullan. Cehennemin dibine kadar yolun var.