Aşağıdaki ismi geçen şahıslar ve olaylar tamamen gerçektir.
Öncelikle durumumu bildireyim siz büyüklerime.
Bir şeyler şu saatten itibaren kafama dank etti.Hafta içi okuldan geliyorum, gelir gelmez pc açıyorum.Hafta sonu desen pc başından kalkmıyorum.Boş boş işlerle uğraşıyorum, misal msn gibi anlık ileti programında geceye kadar mal gibi vaktimi harcıyorum.Facebook ayrı bir illet, yanında 3-4 tane sitelerim var onlarla uğraşmalar[yok pr,seo,optimization vs] ve vazgeçemediğim Counter-Strike oyunu.Okuldan geliyorum 2 de saat 12'e kadar pc başındayım.Gözlerimi bile rahatsız etti bu nalet bilgisayar.Şu andan itibaren sitelerle uğraşımı, counter-strike oynunu vs msn gibi hayatımı kazanmamı engelleyen boş işleri bırakıcağım.17 sene hayatım boyunca topu topu 3 kitap okudum ya
Artık zamanımın kıymetini anladım ve vaktimi boşa öldürmek yok.Artık uslu çocuk olup ders çalışacağım

Çalışıp, hayatımı kazanmam lazım.Şimdi siz tecrübeli büyüklerimden isteğim şudur;
1-Durumumu az çok anladınız.İlk olarak benim düzenli bir çalışma programı yapmam gerek bana bu konu hakkında bir büyüğümün yardımcı olması gerek, sizin tavsiyelerinde çok önemli.Misal, okul rehberlik öğretmenine git gibi..
2-Şöyle bir durum var.Ailemin maddi durumu çok iyi değil, beni dershaneye gönderecek kadar.Benim net sınırlı idi, ailemi ikna ettim.Bu gün sınırsız yaptırdım.Neden sınırsız yaptırdın ? derseniz, çünkü bir çok öss hazırlık siteler var konu anlatım videoları, çözümlü örnek videoları vs. gibi.Bu videoları izlerken kotayı aşıp fazla para geleceğine sınırsız yaptırdım bunun için.Burda amaç dershaneye gitmeden, netten konuları takip edip izlemek olacaktır.Bu konu hakkındaki yorumlarınızıda bekliyorum.
3-Sınava hazırlanma sürecinde, yapmam gerekenler ve yapmamam gerekenler ne olamalıdır? Eğer şunu yaparsan daha başarılı olursun, bunu yapman senin aleyhine olacaktır.Gibisinden bana söyleyeceğiniz, nasihatlarınızı bekliyorum.
Şuan aklımdakiler bunlar.Bundan sonra sıkı yönetim ilan ediyorum.Sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda hemen işe koyulup, canımı dişime takarak uykusuz günler, yoğun derse ayak uydurmak için gayret sarfetme karşısında sıkılmalar, yorulmak ise cabası olacak bir maratonun içine gireceğim.Kendimde bunun kolay olmayacağını biliyorum.Artık tek hedefim 4 YILLIK Bilgisayar ile ilgili bir alandır." Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. " demişler, diyerek sözlerimi burada bitiriyorum.Fikirlerinizi, yorumlarını, öğüt ve nasihatlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla