Herşeyin usulü var arkadaşlar. Mesela ***** sektörü max 1 ay gider. Ama bunu yerinde yaparsan usulüne göre 5-6 ay 7 ay seni rahat götürür.

Adultçular niye 3 hafta yada 4 hafta kazanabiliyor. Çünkü spam yapıyorlar. Site indexlenene kadar video dolduruyor, indexlenince 3-5 hacklink sallıyor. Sonra etiketleri basıyor.

Etiketle index sayısını çoğaltıyor , hacklink ile alt sayfa aramalarında indexlerin üst sıralarda çıkmasını sağlıyor. Olay bu yani.

Sonra da SEO danışmanıyım diye geziyorlar ortada. Yok arkadaş seo dan felan anlamıyorsun 3 link alıyorsun etiket basıyorsun sonra 2 hafta hitli siten oluyor. Kusura bakmayın arkadaşlar olay gerçekten böyle.

Ama 5-6 olayıda şöyle oluyor. Gidiyor adam ***** kelimede kasıyor site 1.sayfaya çıkıyor her gün 50k - 60k - 100k sabit hiti oluyor ki o sadece o kelimeden aldığı hit. Adam kazanıyor yatırım yapıyor siteyi orda tutuyor taa ki TTNET engelleyene kadar. Kelime baz lı yapıyor adam ne başı ağrıyor ne bişey mis.

Şuan *****'a darbe girişimleride başladı. Almanyada ***** filtre olayı çıktı ***** sitelerin çoğu filtreye giriyor almanyada ***** bitti gibi birşey. Türkiye dede yavaş başladı. Eskiden full ***** reklam alımı için konular açılıyordu şimdiki konulara bakın bir de eski konulara bakın.

Ben de kelime bazlı ***** site yaptım güzel de kazancı vardı ama sattım. Adulttan acayip bir soğukluk var itiyor kendisine karşı beni o yüzden o sektöre adım atmam daha.

*****'u tek başınıza yıkamazsınız, kendini fikirler projeler üretin bırakın ***** işlesin yakında yıkılıcak zaten onun tahtı.

Legalden kazanmak daha güzel arkadaşlar çok bereketli oluyor hemde. Asıl konuya gelirsek neyin para kazandıracağını kendiniz bulucaksınız fikir üreticeksiniz.

Alın size basit örnek yemek tarifleri sitesi açın ilk sayfaya çıktığınızda sizi tatmin edecek kadar kazandırır.