Ama Msfilozof arkadaşım.Durum tamamen senin izzah ettiğin gibi olsaydı, mynet okey kelimesinde, e-kolay da oyun kelimesinde 1. olmalıydı.Demek ki onların kelimeleri için daha iyi çalışma yapan siteler var.Senin kelimelerin için de google'ın gözünde bu sitelerin yapmış olduğu çalışma daha iyi olabilir.Bir de sitende kullanıcıların ortalama geçirdiği zamanı söyler misin analytics kullanıyorsan.Kraloyun tarzı sitelerde ortalama geçirilen zaman 10-15 dakika arası.Oyun siteleri için bunun oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.Bir diğer faktör de sitelerinin arama motorları hariç bağımsız kullanıcıları ne kadar fazla.Yani kraloyuna direk olarak kraloyun.com diye explorer'a yazarak gelen çoktur.Senin sitelerinde de böyle midir?Aynı şekilde bu sitelerin "doğal olarak kazandıkları backlink / google tarafından doğal olmayan backlink" oranı da hayli yüksektir.Senin sitende de böyle midir.
Bir diğer faktör ise bu sitelerin link verilmeden isimlerinin internette geçiş sıklığı da oldukça fazladır.Mesela demin ben kraloyun'dan bahsederken bunu yapmış oldum.Senin sitende de bu böyle midir?