TeknoServers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makina fiyatları zaten belli sizde biliyorsunuz timur bey,
İnan okadar açmıyorum, açamamda neden dersen 1.si Mantıken bakarsak 12 Gb ramli sunucuya 15 tane windows açarsan performans alamazsın
2. olarak benim müşterilerimle yaklaşık 4-5 aydır çalışıyorum, kalitesiz olsam bırakırdılar heralde.
makina parasını cıkarman için en az 12 vps açman lazım
ee birde kazanıcan mantıklı olalım
15/20/25 tl ye sattiğin vpslerden tutup 8 / 9 adet açip bırakmıyorsundur böle yaparsan zaten makina parası bile çıkamaz

ben burada min 8 çekirdekli sunucudan bile max en fazla8 vps açiyorum ona bile çok diyorum mesela
az mantıklı satış yapın verdiğin vps ücretlerinin hosting ücretinden farkı yok
ne aliyorsunki ne kazancan ne aliyorsunki fazla vps açamiyorum diyorsun en az 15 vps açman lazım kazanman için ama adam gibi ücret tarifen olsa 7 / 8 adet açarsn ona görede parasını alırsın hem masrafın ckar hemde 3/5 kazanırsın satış yapmak sudan ucuz vps verip %25 cpu değip sonra bir dünya problemle uğraşip en sondada makina kaldırmadığında dcde prblem var demek değildir..

böyle satış yaparsan hem hamallık yaparsın
hemde bu şekilde senden vps alcaklara mağduriyet yaşatırsın az mantıklı olun yaws

seni anlıyorum vps satmak stiyorsun inşallah satarsında ama zannedildiği gibi kolay değil bunun bir sorumluluğu var gerekirse her makinan için 1 yedk makina bulunduracan ne olur ne olmaz ama o verdiğin ücretlere yapamazsn bana kızdığınıda biliyorum ama kızma bir abi tavsiyesi olarak dinle dediklerimi uygula bak herşey dah güzel olacak