jacktheblack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ü

****** arkadaş hangisine yetişsin...
Moderatör kavramı burada ortaya çıkmalıdır. Kaçbin üyesi var şu forumun. Herkes labiduya mesaj atsa yetişebilir mi sence.

Moderatörde yetkili oluyor kanımca. Elbette her forumda olduğu gibi bir yönetici forumu vardır Eğer banlama yetkileri yoksa oraya başlık açarlar yetkili kişiler okler bana göre.

Ben sadece merak ettim.

Daha önce bir arkadaşın 25TLsini cukka yapıp gasp eden Dreamsiam mıdır nedir öyle bir üye banlanmadı. Kaç defa rapor etmeme rağmen. Mesela sağlam dolandırıcılar çıkıyor forumda. Bunlara davetiye veren kişiler banlanmıyor...

Falan filan...

Ben elimden geldiğince konuları kategori kurallarına göre açmaya çalışıyorum fakat uymayan bir çok kişi var... EEe bu kurallar niye uygulanmıyor onu anlamıyorum. 3 kere ardarda mesaj mı attı kısa süreli banla. Banlama nedenini yaz.

rapor sistemi diye bir şey var. Bazen işe yaradığını bazen yaramadığını düşünüyorum. Demek ki bazı moderatörler ilgileniyorlar bunla çat diye işi hallolan başlık kapanabiliyor. Fakat bazı rapor edilenlere hiç bir yaptırım yok.

Mesela şu çok komik bir durum. Savunmasını yapsın öyle banlarız. Eğer bir kişi kanıt koyduysa banla gitsin. Savunması içinde bir mail adresi ver oraya yazsınlar. Gerekli görülürse açılsın. Aslında bu kadar basit

Her şeyi labiduya ya da haymaca mı bildirelim illa.

Rapor etme tuşu ne işe yarıyor o zaman. E bırakalım ispiyonculuk gibi aaa bak XXXX şunu yaptı diye dakikada bir mesaj atalım.

Neyse çok konuştum.

Umarım 2010 hem r10 için hem herkes için iyi bir şekilde düzenli ve güzel geçer.

Herkese iyi seneler

****** herşeye yetişir şimdiki olduğu gibi (: