vbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mf.Rub yanlış anlama ben tek sana kızıyorum şuan.

Çünkü sorun senin çalışma prensibinde. Sen mesela şimdi 10 tl veya x tl var kalanı sonra öderim şeklinde genelde işlem yapıyorsun.

Bunu da belli seviye üstü firmalar kabul etmiyor.

Kalkıp da bu dediğini kabul eden firmaların bir kısmı da şekilde görüldüğü gibi sen ücreti sonradan tamamlasan bile bir tescili 2 haftada yapamıyor.

Bence kendine de kız biraz. Çünkü domain işi senin çalıştığın şekilde cebindekini verip üstünü sonradan tamamlamakla olmaz.

Hatırlarsan seninle bu yüzden msn'de kaç kez karşı karşıya gelmiştik.

Saygılar
o şekilde bişey olmadı ki

Arkadaş bana domain lazım hemen aktif olacak dedi bende msn'den tanıdığım( 1 kez bile olsa görüştüğüm ) kişilere baktım bu vatandaş vardı. R10'da da şikayet konuları açılmamıştı öyle olunca bu vatandaşın msn adresini verdim arkadaşımda hesabına 15 lira yatırmış. 1 gün sonrada şikayet konuları açılmaya başlandı tabi parada gitti. gördüğün gibi 29 aralıkta ahkam kesip yolla hesap numaranı geri gönderiyim diyen adam 1 ocak oldu hala ödeme yapmadı..

Ayrıca ben %100 ödeyeceğim zaman x gün sonra kalan parayı gönderirim diyorum bunuda size sanırım 2 kere söyledim fakat kabul etmediniz ertesi gün paranın tamamını gönderdim.