Mavili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle appraisal bölümünde bu tür durumlarla çok karşılaşıyorum. Birisi bir domain için yorum istiyor. Kullanıcılar domainin değerli olmadığını söyleyince, domain sahibi hemen zıt yorumlarda bulunuyor. Domainin olumlu yönlerini ön plana çıkartmaya çalışıyor.

Millet gelip zaman ayırıyor, yorum yapıyor. Siz domain para etmez diyen herkese karşı birşeyler söylüyorsunuz. 2005 kayıtlıymış, .biz diye çöpe atılması saçmaymış.

Madem tatlı dille yapılan olumsuz yorumlardan anlamıyorsunuz, bu domain benim paramla beş kuruş etmez, bu domain kazara benim elime geçmiş olsa, böyle bir domainin bende olduğundan sıkılır, domaini bedavaya benden alacak birisini arardım.
Pardon da bu bölüme açtığım hiç bir konuda kimseye saçma sapan yorum yapma bu domain o para eder mi bilmiyosan yazma gibi şeyler söylemedim söylememde.. Çünkü herkesin bi kriteri vardır. Bende yalova.net için 500 lira teklif verdim ama o domain'e en son ki teklif 8000 liraymış yani benim verdiğim paranın 16 katı Bu herkese göre değişebilir. Bunu bildiğim için kimseye o tür tabirlerde bulunmam. Sadece .biz uzantısı var diye reg free demenin yanlış olduğunu düşündüğümü söyledim.

UlkeKurucusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Randevu .com .net olsa idi çok güzel bir fiyata hastanelere satabilirdiniz bu domaini.
Turkiyede insanlar com ve net uzantıya daha büyük ilgi gösteriyor.
Com veya net olsa garantiarkadas-randevum.com gibi siteler yapardım sanırım