Anafor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok nazik bir şekilde tartışıyorsun. Bu şekilde devam edeceğini bilseydim hiç yazmazdım. Ayrıca bakınız. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategor...i_%C3%BClkeler

Yani bir konu hakkında fikirlerimizi ortaya koyacaksak eğer, bunu saygı çerçevesinde koyacağız.

Ayrıca sen kafanı yorma dediğin işlerin içindeyim ben rahat olmayı sana tavsiye ederim.

Özellikle sosyoloji kitaplarını biraz çevir ve oku. Sana katliam değil sağlıktan bahsettim.

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi KARDEŞÇESİNE,
bu hasret bizim…
Nazım Hikmet RAN

Sizinle her konuda münakaşaya girebilirdim ancak tavrınız karşısında hiçbir zaman bu olmayacak. Çünkü burada kahvbe siyaseti değil, içimizden gelenleri yapmalıyız.

Size son mesajımdır. Cevaplarınız için teşekkürler.
Coğrafya dersi konusunda çok heveslisin saydığım ülkelerin herhangibirini avrupa kıtasında çıkartacakmışsın gibi bir hava estirmişsin ama maalesef bunda başarı oranın düşük.Bende sağlık politanın kahvede kurtalılan ülke siyasetinden hiçbir farkı olmadığı söylemeye çalışıyorum ama o nazik tavırlarınız sayesinde 20 yıl sonra siz sağlık sektöründe yükselirken muhtemel esaret altında olursunuz.

Kalın yazdığım yerde çelişki yumağının içinde kaybolduğunuzu görüyorum.Kahve siyasetinde içinden gelen yapılıp,söylenilir ama devletler içgüdüler ile değil mantık ile yönetilir.

Sosyoloji kitapların katliamların yeri yoksa gerçek Dünya'dan hayli uzakta olan bir bilim dalı der geçerim çünkü bildiklerimi özbekistandaki katliamda dedesinin başını tahtaların başına asılı gören bir ahiska türkünden duyduğum için pek sosyoloji kitaplarını karıştırma gereği duymuyorum.Siz o nazik politikanız ile sağlık sektörünü nasıl düzelteceksiniz mantıklı tek bir şey söylemez ve yeni yıla poliyanna'nın varisi olarak girerken ben size bunların artık yapılamayacağın yapıacaksada 20 yıl gibi ülke tarihlerinde hiçbir önemi olmayan bir zaman sürecinde imkansız olduğunu dolaylı ve çeşitli yaşanmış etkenlere dayandırarak anlatmaya çalışıyorum.

Tabi saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde Filistin-İsrail savaşını sonlandırıp din kardeşlerimizin sağlık politikalarına destek olmanızı öneririm.Ya da daha önemli bir öneri sunayım size gerçekten hayatınız boyu işinize yarar.Gerçek yaşamın sosyoloji kitaplarında olmadığının farkına varın!

edit:@harslan kardeşim 5-6 kat biraz fazla olmuş.Bizzat hocam rüzgar türbinleri için ihaleye girmeye çalışmıştı çalışmalarını yakından takip etmiştim tam bilgileri hatırlamasamda Türkiye'de düzenli rejimde rüzgar enerjisi maksimum verim ile ½15-20 civarı kullanılabilir.

Hocamın ihalesi devlet tarafından kabul görmeyip daha aşağıya özel şirkete verilmişti onu dipnot geçeyim : )