Merhabalar,

Teknosa'da Satış Danışmanıyım kısaca sizi bilgilendireyim ürün konusunda.
Asus'un bu serisinde kullanılan T6600 işlemci serisi eğer ki tasarımlarınızı yanınızda falan taşımak müşterilerime göstermek istiyorum diye düşünürseniz ve performans beklerseniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Çünkü Asus'un bu modelinde DDR3 ram kullanılmış fakat işlemci 1066 ram ise 800 mhzdir.
+ 5400 RPM hdd ve 14" ekranı vardır.

Ürün internetten sipariş verecekseniz kurulum yapılmadan gelir fakat kurulumu yapmak o kadar zor birşey değil zaten sadece ileri butonunu kullanıyorsunuz

Ürünü teslim aldıktan sonraki 3 gün içerisinde herhangi bir arızası olduğunu farkederseniz
444 55 99 adresini arayarak durumu bildirip ürünün değişimi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Herhangi bir TeknoSA mağazasından alırsanız arkadaşlar kurulumu yapar,ürünü kontrol eder ve teslim eder.
Sonraki 3 gün içerisinde bir arıza olursa birebir değişim yapılır.

Aynı zamanda 30 gün içerisinde belli bir bedel kesintisi ile sorun bildirmeksizin değiştirebilir para iadesi talebinde bulunabilirsiniz.

Ama size tavsiyem ise şu laptoptur;
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...ry=_NOTEBOOK63

Çünkü bu modelde Performans serisi işlemci kullanılmış ve normal bir T işlemciden çok daha iyi ve gözle görülebilecek bir değişiklik yaşayacaksınızdır.
Şu anda üzerinde windows 7 işletim sistemi 64 bit premium bulunmakta ve Sistem 8 gb ram destekleyebiliyor.4 gb ddr 3 ram ile ekran kartı paylaşımlı 2800 mb 6 gb ile 3100 mb a kadar yükselebilmektedir.

enisgecgen@gmail.com msn adresim ya da buradan ulaşabilirsiniz.
İsterseniz bana ulaşabilirsiniz size daha detaylı bilgi verebilirim.