MacroDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lisans seri numarasi zaten Alınan Musterinin Sunucu Kasasında Bandrollü Bir Şekilde Yazili Olarak Teslim ediliyor. Bilgilerinize

Myipsc Diye bakarsanız bulabilirsiniz Sonucta Bize bu urunler Kanada Merkezli Gelmektedir..
Şu Gold partnerin web sitesi vs yokmu verirseniz sevinirim.
Tamam ben o kasayı sizden alacağım!
Ama Windows Server 2008 r2 Datacenter with Hyper-V li istiyorum.
Process lisans olmayacak direk İşlemci bağımsız.

Bildiğim kadarıyla 2000 dolardan aşağı değildi onun fiyatı.

Heh burdaki:
http://www.microsoft.com/windowsserv...s/pricing.aspx
Windows Server 2008 R2 Datacenter Edition
$2,999
Available in 64-bit only, CALs not included. Licensed on per-CPU basis. Datacenter is only available for purchase in the OEM or VL channels.

Eğer bunu ücretsiz ve üzerinde serinolu veriyorsanız o makinayı peşin para ile alırım sırf bu lisanstan dolayı. kasadan o seri noyu sökmem içindeki parçaları değiştiririm.

Faturada ve seri no da veriyorsanız ki mecburi hemen alalım bir iki tane.

Gold Partner de olsa istediğim datacenter sürümü en düşük 500 - 600 dolardır ki hiçbir gold partner beleşe bunu vermez.

Bizi burda kandırmaya çalışmayın lütfen. Kaçıncı mesajınız yok dc yok ücretsiz windows yok macro firewall yok Core i7 9200 (doksaniki yirmi modeli var intelin kendi sitesinde ama ilginç size özel yapılmış herhalim)

Şu canadadaki şirketin web sitesini alabilir miyim ben ms de bulamadım bu adamları. Yoksa ms Türkiyeye soracağım.

Bir zahmet siteyi alalım.

TeknolojiTURK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler Serdar.Sıkı araştırma
Teşekkür ederim Çağatayım

Edit: Yukarıdaki linkteki windows server 2008 r2 datacenter işlemci başı lisans. yanlış bilgi olmasın.