Türkmenistan bunun baş örneğidir.Türkmenleri hiç sevmem.Onlarda türkleri sevmez zaten.Asya'daki diğer devletlere gelince kazakistan amerikanın oyuncağından başka bi'şey değil.Özbekistan türklerden nefret ettikleri kadar kimseden nefret etmezler.Kafalarını kesip kendi evlerinin önüne asmışlıkları vardır.Tayland gibi ülkeleri ülke değil firmaların oyuncağı bile sayabilirsiniz.Evet Asya dediğiniz yer 3-5 ülkenin tarlası.Başka bi'şey değil.Haritadan kafanı kaldırmanı öneririm bende iş orda yatmıyor.Türkiye 20 yıl sonrada bu hale gelemez kafanı yorma sen.Çoçuk oyuncağı gibi ha deyince yüksek teknoloji ve bilgi elde edilmiyor.Tek ilaç için yüzlerce milyon harcanırken mümkün değil.Dünya'da herşeyini kendisi yapan ülke yoktur o yüzden herşeyi kendimiz yapalım gibi uçuk fikirlerden uzak durmakta fayda var.
Çok nazik bir şekilde tartışıyorsun. Bu şekilde devam edeceğini bilseydim hiç yazmazdım. Ayrıca bakınız.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategor...i_%C3%BClkeler
Yani bir konu hakkında fikirlerimizi ortaya koyacaksak eğer, bunu saygı çerçevesinde koyacağız.
Ayrıca sen kafanı yorma dediğin işlerin içindeyim ben rahat olmayı sana tavsiye ederim.
Özellikle sosyoloji kitaplarını biraz çevir ve oku. Sana katliam değil sağlıktan bahsettim.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi KARDEŞÇESİNE,
bu hasret bizim…
Nazım Hikmet RAN
Sizinle her konuda münakaşaya girebilirdim ancak tavrınız karşısında hiçbir zaman bu olmayacak. Çünkü burada kahvbe siyaseti değil, içimizden gelenleri yapmalıyız.
Size son mesajımdır. Cevaplarınız için teşekkürler.