Cem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlginiz için teşekkürler. Maddi durumum ve imkanlarım oldukça iyi diyebilirim sınırlama söz konusu değil ama astronomik olmazsa güzel olur İstediğim bölüm moleküler biyoloji, yada bir kaç mühendislikten birisi tam olarak karar veremedim. Ben geldiğimde 1 sene dil hazırlık kurslarına daha sonra üniye girmek istiyorum bu nedenle vaktim varken diyorumki daha iyi üniversiteye girmek için toefl kadar sat sınavlarınadamı çalışayım birde öss kadar zormudur? Bunun dışında önerebileceğiniz eyaletler hangisi olabilir ben daha çok Amerika'daki avrupayı arıyorum yani baskının olmadığı 10 ülkeden fazla ülke sayabilecek insanların olduğu yerler
Sat'in ne kadar zor oldugunu bilmiyorum, ama zor oldugunu sanmiyorum. Ozellikle matematik olayindan amerikalilar anlamaz. Turkiyede lise okuduysaniz, amerikalilara gore sanslisiniz.

Dil egitimi icin gelecekseniz, California'ya gidin. Ilk geldiginiz zaman kultur soku yasarsiniz. Oralarda daha cok Turk var, birde ortam daha guzel. Bu yuzden gecis donemi icin iyi olur.

Unievrsite tercihini devletten yap. Daha ucuz olur. dil icin geldiginde amerikayida gezersin, kafana gore bi yer bulursun. O zaman geldiginde benimle iletisim kurarsan, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

Mike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
protos o parklara ait yurtlar var. Onlarda kalınıyor. Yani dışarıdan bir ev tutmuyorlar.
Barinma ihtiyaci bu sekilde saglaniyorsa, avantajliymis bayagi.