Aslında bu konuyu yaptığım işlerden trade almak için de açıyorum. O kadar iş yapıyorum ama hala bir konum yok.

Tüm ileri seviye Wordpress işlemleri yapılır. İleri seviyeden kastı örneklerle açıklayayım:
--Siteme eklenti, tema kurulup ayarlaması yapılacak --> Yanlış yerdesiniz
--Siteden eklenti kaldırınca site hata veriyor --> Yanlış yerdesiniz
--Sitem çok kasıyor sql optimizasyonu yapılacak --> Aradığınız kişi benim sanırım
--Wordpress siteme özel bir modül ekletmek istiyorum(ziyaretçiler yazı yazsın, ziyaretçiler fotoğraflarını yollasın ve daha aklınıza gelebilecek her türlü işlem) --> Yine doğru yerdesiniz.
--Elimizde bir tema var ama Wordpress'e giydiremiyoruz --> Doğru yerdesiniz. Temanın seviyesi ne olursa olsun Wordpress'e giydirebilirim.
--Sıfırdan güzel bir tema tasarla bize --> Maalesef yanlış yerdesiniz. Tasarım olayı çok zayıf bende.

Özellikle Wordpress'te kodlamayla ilgili aklınıza gelebilecek çoğu şeyi yapacak kapasitede olduğumu düşünüyorum. Referans isterseniz bol bol gösterebilirim.

Gelelim bot konusuna hemen hemen istediğiniz her türlü siteden bot yapabilirim ancak:
****** ve ***** bot yazmıyorum.
Proxyli bot yazmıyorum.
Flv linkini almıyorum.

Geri kalan istekleriniz ve özellikleri belirtirseniz hızlı bir şekilde teslim ederiz.
Bedava Dağıttığım Scriptler:
İb Script
Link Kontrol Scripti