protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam,

Haftalik 32 dolarlik konaklama yeri neresi? Ben sehir icinde boyle bi yer bulsam, 3. kisinin parasini tek basima veririm.

Hocam,

Benim amacim Amerikayi falan kotulemek degil. Amerika gercekleri ile insanlarin kafalarindaki amerika arasinda daglar kadar fark var. Bunu biraz aktarmaya calistim.

Bunun yaninda Amerika yasamak icin Turkiyeden bin kat daha iyi biryerdir. Turkiyede cektiginiz eziyetin onda birini Amerikada cekmezsiniz.

O forumu bilmiyorum, ama yasananlarin buyuk kismi kultur farkliligindan oluyordur. Amerikada kucuk sehirlerde okullara sakin gitmeyin. Turkiyede buyuk bir sehirde yasadiktan sonra 50-100bini nufuslu amerikan sehirlerinde iciniz bayilir.

Chicago'yu okul icin tavsiye ederim. Su andaki aklim olsa, Bati yakasinda bir okula giderim. Hangi bolumde okumak istiyorsunuz? Mali durum nasil? Eger saha spesifik olabilirseniz, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
İlginiz için teşekkürler. Maddi durumum ve imkanlarım oldukça iyi diyebilirim sınırlama söz konusu değil ama astronomik olmazsa güzel olur İstediğim bölüm moleküler biyoloji, yada bir kaç mühendislikten birisi tam olarak karar veremedim. Ben geldiğimde 1 sene dil hazırlık kurslarına daha sonra üniye girmek istiyorum bu nedenle vaktim varken diyorumki daha iyi üniversiteye girmek için toefl kadar sat sınavlarınadamı çalışayım birde öss kadar zormudur? Bunun dışında önerebileceğiniz eyaletler hangisi olabilir ben daha çok Amerika'daki avrupayı arıyorum yani baskının olmadığı 10 ülkeden fazla ülke sayabilecek insanların olduğu yerler