Mike adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konaklama olarak haftalık 20 dolar ile 32 dolar(klimalı) odalar mevcut 3'er kişi kalınıyor odalarda.
Hocam,

Haftalik 32 dolarlik konaklama yeri neresi? Ben sehir icinde boyle bi yer bulsam, 3. kisinin parasini tek basima veririm.

haylazteam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyi çok güzel anlatmışşsın arkadaşım Amerika öyle filmlerde gördügü gibi bir yer degil adamlar markete bile arabayla gidiyor.Bunun yanında dil problemide çok büyük örnegin benim ingilizcem çok iyidir ancak aksan problemi oldugudan çogu kişi size soguk bakıyor orda yaşamak ilk senelerde insana çok zor gelir bence
Hocam,

Benim amacim Amerikayi falan kotulemek degil. Amerika gercekleri ile insanlarin kafalarindaki amerika arasinda daglar kadar fark var. Bunu biraz aktarmaya calistim.

Bunun yaninda Amerika yasamak icin Turkiyeden bin kat daha iyi biryerdir. Turkiyede cektiginiz eziyetin onda birini Amerikada cekmezsiniz.

Cem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba protos ben büyük ihtimal üniversiteyi yurtdışında okuyacağım ama usaturk forumlarını okudukça soğuyorum hafiften Bende chicago düşünüyordum nasıl bir yer hangi okulları önerirsin ve tavsiye edebileceğin yerler varmı acaba ?
O forumu bilmiyorum, ama yasananlarin buyuk kismi kultur farkliligindan oluyordur. Amerikada kucuk sehirlerde okullara sakin gitmeyin. Turkiyede buyuk bir sehirde yasadiktan sonra 50-100bini nufuslu amerikan sehirlerinde iciniz bayilir.

Chicago'yu okul icin tavsiye ederim. Su andaki aklim olsa, Bati yakasinda bir okula giderim. Hangi bolumde okumak istiyorsunuz? Mali durum nasil? Eger saha spesifik olabilirseniz, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.