Ukala olduğunun farkındasındır umarım. Elit dediğiniz nedir ki ben onu anlamıyorum. Tutturmuş herkesin ağzında bi elit. Elit'i anlamını öğrenin ondan sonra kullanın.
Uzman denilen tabir kullanılsa daha hoş olmaz mı ve daha mantıklı olmaz mı? Bu forumda şu üye olduğumdan beri gördüğüm tek şey şu, herkes herşeyi biliyor ayıptır söylemesi herkes kendini bir b*k sanıyor.
Yeni üyeler konu açmayınca sana benzer forum. Yeni üyeler bir sitenin velinimetidir ama bunu bilmiyorsun ya da aklın almıyordur. Yeni üye bir siteye takılmak için uğramaz, yapamadığı bir şeyi sormak için uğrar bu tarz forumlarda bunu da konu açarak yapabilir.
isteğim o zaten. forumun bana benzemesi. bundan 4 sene önce buralar hep tutluktu, istediğimiz gibi at koşturuyorduk. kazandığımız paranın tadı vardı. acemiler geldi, bişeyi becermedikleri gibi bizi taklit edip işlerimize engel oldular. bu bölüm dediğin üzere "uzman" niteliğinde kişiler için. o basit soruların cevapları döne döne verildi forumda. o soruyu soracak nitelikteki kişilerin takılacağı bir yer değil forumun bu kısmı. madem düzenleyemiyorlar, kişi listesi oluşturamıyorlar, niye açmışlar onu da anlamadım.