tecnohalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsminizi ve yaşınızı bilmiyorum fakat bu sektörde yeni bir insan değilim Ben bu iş üstüne dükkan kurmuş ve senelerdir bu sektörde hizmet veren bir insanım. Yani script yazarken neler yapacağımı biliyorum. + Zaten bu konu ile ilgili Tayfun ERBİLEN ile bizzat telefonda görüşüp onayını almış bir kişiyim. Konu ile ilgili ayrıntıları bilmeden dışardan yorum yapmanız doğru bir haraket değil...

Şimdi bakın;
Satış baltalama mevzusu vs. değil bu. Siz script yazacağınız bir alanda hiç araştırma yapmadan mı yazıyorsunuz? Öncelikle piyasadaki scriptlere bakıp ona göre bir script yazıyorsunuz. Peki nasıl olduda bu arada bu scripti, bu tasarımı göremediniz. Hadi göremediniz Tayfun kardeşime sormaktamı gelmedi aklınıza :S Sonuçta tüm özellikler yok fakat bizdeki özelliklerden bazıları bile olsa bu sonuçda etik olmayan birşeydir, hadi kullanıcı arayüzü neyse desek panelide aynı :S Sizede birşey söyleyip kalbinizi kırmak istemiyorum fakat yaptığınız gerçekten çok yalnış birşey sadece bunun farkına varıp bundan sonraki çalışmalarınızı ona göre yürütmenizi istiyorum. Sonuçta ben ekmeğimden oldum, bari başkaları olmasın...

İyi çalışmalar, iyi akşamlar konu ile ilgili başka bir yorum yapmayacağım...
isminizi bilmiyorum ama bende 2 aylık coder değilim.Şartları ve durumları düşünebilen editleme yapan coderlerden değilim.7 senemi masaüstü ve web programlamaya harcamış bir insan olarak o cevabı verdim size

Size hayırlı satışlar @technohalil