tecnohalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bakın;
Satış baltalama mevzusu vs. değil bu. Siz script yazacağınız bir alanda hiç araştırma yapmadan mı yazıyorsunuz? Öncelikle piyasadaki scriptlere bakıp ona göre bir script yazıyorsunuz. Peki nasıl olduda bu arada bu scripti, bu tasarımı göremediniz. Hadi göremediniz Tayfun kardeşime sormaktamı gelmedi aklınıza :S Sonuçta tüm özellikler yok fakat bizdeki özelliklerden bazıları bile olsa bu sonuçda etik olmayan birşeydir, hadi kullanıcı arayüzü neyse desek panelide aynı :S Sizede birşey söyleyip kalbinizi kırmak istemiyorum fakat yaptığınız gerçekten çok yalnış birşey sadece bunun farkına varıp bundan sonraki çalışmalarınızı ona göre yürütmenizi istiyorum. Sonuçta ben ekmeğimden oldum, bari başkaları olmasın...

İyi çalışmalar, iyi akşamlar konu ile ilgili başka bir yorum yapmayacağım...

Bencede yazmayın tayfunun bu tasarımı kullandığımızdan haberi var hatta bir iki yerde takıldım ve kendisinden yardım aldım dediğim gibi açtığınız r10 konusunda erbilen sözü geçmiyor ben erbilen video tema yada template tasarımı diye arattım çıkmadı konunuz bu benim sorunum değil.

Ekmeğiyle oynama konusuna gelince herkez nasibini yer.kimse kimsenin nasibini engellemez.Diğer bir konu kalp kırma meselesi zaten ole bi şeye hakkınız yok hostingrehberin de dediği gibi madem 100 tl ye lisanslıyorsunuz yaptırsaydınız kendinize özel bi tasarım veyahut tayfundan bu tasarımı satın alıp dağıtımdan kaldırtsaydınız.Ha dersinizki sanana yaparım veya yapmam bu benim sorunum eyw derim haklısınız ama artık yapacak bişi yok..

saygılarımla...