Resimleri sunmuşsunuz fakat bizim her dağıtılan scripti takip etme gibi bir şansımız olmadığı için bir iletişim sıkıntısı yaşandı sanırım. Bence araştırmayı sizin yapmanız gerekti, yani ben bu tasarımı kullanıyorum fakat bu tasarımı daha önce birisi kullandımı satışdamı vs. yada Tayfun ERBİLEN ile görüşüp bu tasarım için sizden izin alan ve ticari olarak kullanan varmı diye bir bilgi almanız gerekirdi düşüncesindeyim. Tasarımı değiştirmenizi vs. istemiyorum zaten fakat şu anda bu yaptığınız resmen ekmeğimize taş koymak oldu. Biz firma olarak hizmet sağladığımız için bu tür satışların bizim açımızdan ciddi anlamı var. Bugün sizin konunuzu gören 3kişi script almaktan vazgeçti, 1 kişiye de para iadesi yapmak durumunda kaldık. Müşterimiz; sizin para ile sattığınızı
https://www.r10.net/ucretsiz-scriptl...post1060119091 bu konuda ücretsiz yayınlıyorlar, hayırdır vs. tarzında bir diyalog kurdu. Ben sadece bunu belirtmek için yanıt yazmıştım konunuza artık bir önemi kalmadı zaten.
İyi günler, iyi çalışmalar dilerim...
eğer ücretli script satışı yapacaksanız script için maliyetlerine de katlanmalıydınız o halde
Eğer bu tasarım erbilen tarafından css yapılmış ve piyasaya sunulmuş ise herkezin kullanmaya hakkı var ki tayfunda bunu o yüzden dağıtmış.
Eğerki ücretli satış yapmayı düşünüyorduysanız.100tl+100tl gibi bir maliyet hesabı çıkartarak kendinize özgü bir tasarımda yaparak satış yapabilirdiniz.Bu emre beyin hatası değil bence.tamamen sizin düşüncelerinizden kaynaklanıyor.Sonuçta o tasarım video tasarımıysa böyle bir script sizden sonrada öncede çıkabilirdi.Ama bu konuya bu kadar önem veriyorsanız tasarımı erbilenden satın alır ve sadece kendiniz kullanırdınız.iyi günler dilerim.
Hosting rehber