freedoom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben solediğiniz scripti daha önce görmemiştim görsem zaten bu tasarımın üstüne kodlama yapmazdım kodlama yapılmadan önce resimler sunuldu herhangi bir ses soluk çıkmayınca bende kodlamayi yaptım ancak su vakitten sonrada tasarım değiştirilmez...

Saygılarımla...
Resimleri sunmuşsunuz fakat bizim her dağıtılan scripti takip etme gibi bir şansımız olmadığı için bir iletişim sıkıntısı yaşandı sanırım. Bence araştırmayı sizin yapmanız gerekti, yani ben bu tasarımı kullanıyorum fakat bu tasarımı daha önce birisi kullandımı satışdamı vs. yada Tayfun ERBİLEN ile görüşüp bu tasarım için sizden izin alan ve ticari olarak kullanan varmı diye bir bilgi almanız gerekirdi düşüncesindeyim. Tasarımı değiştirmenizi vs. istemiyorum zaten fakat şu anda bu yaptığınız resmen ekmeğimize taş koymak oldu. Biz firma olarak hizmet sağladığımız için bu tür satışların bizim açımızdan ciddi anlamı var. Bugün sizin konunuzu gören 3kişi script almaktan vazgeçti, 1 kişiye de para iadesi yapmak durumunda kaldık. Müşterimiz; sizin para ile sattığınızı https://www.r10.net/ucretsiz-scriptl...post1060119091 bu konuda ücretsiz yayınlıyorlar, hayırdır vs. tarzında bir diyalog kurdu. Ben sadece bunu belirtmek için yanıt yazmıştım konunuza artık bir önemi kalmadı zaten.

İyi günler, iyi çalışmalar dilerim...