php içerisindeki kodlar php dosyası çalıştırılmadan çalışmaz ki.Sen cronjob ile belli aralıklarla sayfayı çalıştırıp phpkod ile kontrolleri yapıp verileri bastırıcaksın sonuç olarak.
Sabah saat 6:59 da o sayfa açılırsa, saat 07:20 olana kadar sayfa çalıştırılmaz ise nöbetçi eczaneler olduğu gibi kalır.
Siz sayfayı browser ile görüntüleyeceksiniz. sabah 6.59 da sayfayı actınız. 7.00 da cronjob çalıştı. siz sayfayı 1 saat boyunca hiç yenilemediniz. çalışan cronjob sizin browserinizdeki sayfayı degiştirdi mi?
Sabah saat 6:59 da o sayfa açılırsa, saat 07:20 olana kadar sayfa çalıştırılmaz ise nöbetçi eczaneler olduğu gibi kalır.
justgo dediğin doğru ama bana beyazgolde nin dediği koddan lazım.
beyazgolde sana zahmet date fonksiyonu üstteki benim örneğe göre uyarlı halini paylaşır mısın burada.
Şu an eczaneler için hazırladııgm kod var ancak hazırlayalı 2 yıl olmuştur. Nasıl düzenlediğimi tam olarak hatırlamıyorum. tekrar incelemem lazım ancak şu an vaktim yok.