santos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha dün haberlerde izlemişsinizdir. Tasarruf olsun diye doğalgazı kesip, sobada kömür yakan anne ve 3 aylık bebeği rahmetli oldu. Herşey güllük gülüstanlık ya.

Belki hafızalarınıza kazınır diye resimlerini koyuyorum. Allah rahmet eylesin.

Bu konuya son mesajım. Daha fazla uzasın istemiyorum.

Not: Bizim yaktığımız mum hiçbir zaman sönmedi...
Şu mesajın olduğu sayfaya kadar mesajları tek tek okudum, şu mesaja cevap vermemek için tutumadım kendimi.Biz, 2 tane amcam, dayım, ananem, babannem, ve çevrem de tanıdığım bir çok kişi kömür sobası yakıyor.Tasarruf olsun diye falan yaktığımız yok kışın ısındırıyor o yüzden yakıyoruz burada doğalgaz da yok zaten.Konu nun tasarruf yapmakla vs. alakası yok.31 yaşında adamsın yazdığın yazıya bak.10TL 1poşet (25kg) soba kömürü.Evdeki tek bireyin çalıştığını düşünürsen ve havaların gerçekten soğuk olduğunu, 1 günde 1 poşet kömürü rahat rahat yakarsın buna emin ol ve ayda 300TL para yapar bu.Sen tasarruftan bahsediyorsun ve kalkıp bunun hükmünü birilerine yüklemeye çalışıyorsun.Alakası yok.Kimisin de diyor babam bilmem nerde asgari ücret alıyor, kimsenin hakkı değil birbirine karışmak ama bu hakkı kendi lafları ile veriyorlar.Baban orda asgari ücrete çalışır.Sen burda gelir gold üyelikle bilmem ne üyelikle gezersin internete girme gibi bir lüksün olur evinde bilgisayarın olur, sonra otur ağla.İnternet gereksinim değil lükstür bizim ülkemiz de, sen lüks yaşayıp kalkıp birilerine laf etme.

Ayrıca kalkıp bana şu anki hükümeti savunduğumu söyleyen çıkmasın aksine nefret ederim, sadece kişileri eleştirdim.Forumda siyasi görüş belirtmek yasak zaten.