protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S.D 91'de bunu vaat etti. Basta devlet memurlari, herkes oyu elemana basti. 28% oyla iktidarin ana ortagi oldu. Para basti, devlet memurlarina yukluce zam yapti. Ustune emeklilik yasasini cikardi.

Su anda 50+ olanlar, bizim paralari hacilamaya basladilar. Hemde yasal olarak.
S.D'nin marifetide, vaad varmı yok mu 91 yılında 12 yaşındaydım hatırlamıyorum.Sonuç olarak olan olmuş halk da s.d de suçlu buna katılıyorum.

Hocam,

Data ortada. Iki buyuk harcama kalemi var.
1. Sosyal guvenlik. (Millet oy verdi. Gerceklesti.)
2. Silah Alimi (Millet savasa oy verdi, gerceklesti)

Ortada populist politika varsa, halka yaranmak icindir. Halk ne isterse o olur. O zamanlar emeklilik yasasi icin oy verenler, bizi dusunmedi, kendi cikarlarini dusundu, bizim gelecegimizin icine etti.
Bütçeden yıllardır faize giden tutar sosyal güvenlik açıklarına giden tutardan büyüktür.Rant transferini küçümseme bence.

Millet savaşa oy verdiyi de açman gerekiyor halk terör isteyenlere mi oy verdi jr. bush ile karıştırmayasın ?

Halk tukettikce ekonomi donmez. Iyice amerikanlasmis memleket. Halk urettikce ekonomi doner. Tuketim ekonomisi ya bugun ya yarin patlar.

Devlet 500bin kisiyi niye ise alacak anlamadim. Yapilacak is varsa ve aliyorsa tamamda... Issizlik azalsin diye durup dururken adam alacaklarsa, durum fena.
Sosyal devletin ne anlama geldiğini, sosyal güvenlik harcamalarının avrupa da dahi açık verdiğini, komunizm ve vahşi liberalizmin sonunun neye vardığınıda bilmekde fayda var.