Ben daha önce bişeyler yazdığımda mete için birileri çıktı geldi bişeyler demişti.Yok şöyledir yok böyledir iyi insandır.Metede sorunu düzeltmek yerine kendilerine teşekkür etmiş o şahısların teşekkür edersin ama doğru düzgün biriysen edersin.İşini yapamıyor para almaya gelince alıyor.Madem alacaksın hakkını ver.Veremeyeceksende bu işi yapma.Ben parayı isteyince önceden yarın vereceğim demişti bana 2 gün oldu vermedi.Sözünü tutmadı.Msnden dedim madem sözünü tutmadın r10a yaz dedim delikanlı gibi sözümü tutamadım parayı veremedim diye.Artistlik yapacak ya ondan ne var nolcak yazarım tabii dedi sözümü tutamadım özür dilerim diye yazacak sözde mete bey.Hani nerde yazmadığı gibide gözüme soka soka iade linkini veriyor.Daha önceden öyle demiyordu hiç...Kısaca bununla iş yapacak yapmayı düşünen özelden mete tarafından msj alanlar uzak durun gerekirse bana msj atın bunu nasıl biri diye bütün logları ona göndereyim nasıl biri olduğunu daha ilk cümlesini okurken sonrada buraya yazdığı yazıları okurken anlarsınız