kscmersin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle saçmalık olmaz
1 milyon tl dedikleri parayla bu adamlar böyle saçmalık yapacağına gidip bir üniversite/enstitü açsa yada gidip bir ar-ge vadisi oluştursa daha faydalı olacaktır.

Çünkü o 1 milyon tl yi yurdum genci alamaz o paranın gideceği yer şimdiden belirlenmiştir.

Ayrıca ota boka billgates gibi olmak kolay bilmem ne olmak kolay diyerek akkılarınca nlp taktikleri çakmalarından duydukları bu laflarla insanları boş heveslerle doldurum içlerini boşaltarak yozlaştırıyorlar.

Herkes kolay para kazanma derdinde herkes billgates olmak derdinde herkes ossuruktan bir şey yapıp 1 milyon tl kapma derdinde ama hiç bir yarışma görmedim ki ben adam gibi namusunla para kazanmaya teşvik etsin insanları

Yok fiba holdingmiş de yok sabancıymışta emperyalizm, kağıttan kaplandır. Bunun son örnepi doğan holdingin başına gelenlerdir. Eğer birilerini girişimciliğe teşvik edeceksen bunun en güzel yönetimini bana göre kosgeb çözmüştür. Eğer ben bu halkı birazcık tanıdıysam bu yarışma aynı pop star havasında geçecek bir kaç yüz bin adam saçma sapan fikirlerle ortalarda dolanacak ve bu holdingler normal reklam maliyetinin çok az bir kısmıyla bu işi canavar gibi kendi reklamı olarak ortaya koyacak. Birde sosyal proje diyip güzel bir resim çizecek kafalara.
İşte bu. Bizdeki herkes büyükleri örnek alır zaten ama sadece örnek alır... gerisi gelmezzzz.