kral18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende seni tanımam etmem ama cenki seoliz.com sahibi olarak ne kadar emek harcadığını biliyorum ve makalelerini okuyorum.

Benim sana anlatmak istediğim şey şudur. Ben burada teklif vermişim ve kazanmışım değilmi burada haklımıyım haklıyım paranı göndermişmiyim evet göndermişim evet biraz geçikme oldu öğlen kalktım evden çıkarken hesap numaranı almadım tekrar geri döndüm tekrar açtım laptopu özel mesajlardan hesap numaranı alıp çıktım 5 gibi bankaya gittim işlerimden dolayı. Arada kalınacak bi durum yok ben teklifimi verdim kazandım domain panelde olur bu konuda kapanır.

Sana şöyle sorayım bende r10.com var r10.net radminde ben burada satışa çıkarmışım olsam r10.com adresini radmin gelse şöyle böyle dese o kadar emek var vs ben sana satmasam domaini sen ne yaparsın.
doğrusunu istersen ben işin biraz olurunu orta yolunu bulmaya çalışırdım.

.com un sahibi cenk bey için yapabileceğim birşey yok o domaini ilk gelen alır kuralı ile alınmış bir domaindir. Burada benim iki tarafa karşı da kötü bir niyetim yok. Markası olan domaini almamış olması da kendi sorunudur. Şimdi domain iki kişi arasında satılırken de kalkıp ortalığı bulandırıp böyle bir polemiğe sokmaya da gerek yok..

Daha önce de dediğim gibi com una sahip kişinin burada olduğunu biliyordum ama kim olduğunu bilmiyordum kendisi whois çekip benimle irtibat kurabilirdi sonuçta ben de bu domaini boş domainler kısmında açılmış bir konuda görüp aldım. Kaydedeceğim domaini de tek tek kimseye soramam. Ben geldiğinde hiç bir ücret almadan da kendisine verebilirdim domaini bu da sorun değil.

Domaini ben sana vereceğim artık cenk bey seninle irtibata geçsin.

Ama umarım burada seninle ilgili bir konu olmadığını anlatabilmişimdir.