teklifiniz konusunda yapabileceğim birşey malesef bulunmamakta. Paranız bende olduğuna göre ister gönderirim ister göndermem ama ben göndereceğim paranızı yemek gibi bir niyetim yok sadece bu durumdan dolayı sizden özür dilerim. Paranız ödeneceğinden dolayı herhangi bir maduriyetiniz bulunmamaktadır. Bulunduğunu düşünüyor iseniz lütfen yönetim ile irtibata geçiniz, kararı onlar versinler.
Malesef bir tarafta sizin 2 satırlık bir teklifiniz var, diğer tarafta bu sitenin veya markanın sahibinin nekadar olduğunu bilmediğimiz bir emeği var. Takdir edersiniz ki Bu emeğin karşısında iki satırlık teklifinizin bir önemi olmamalı. Anlayış göstereceğinizi umuyor ve bu durumdan dolayı sizden tekrar özür diliyorum.
bak kardeşim bu ticarettir com uzantılı domain kimin olursa olsun ister babamın olursa olsun ben bu domaine teklif veriyorsam kazanıyorsan hakkımdır ister 2 satırlık teklif veririm ister 20 satır. com uzantılı domainin marka olması isim yapmış olması beni ilgilendirmez. sadece son kez söylüyorum ya domaini alırım yada davamı açarım benimle uğraşmak istemiyorsan ticarete yakışır şekilde domaini panelime alırım. com uzantılı domain marka oldugu için domain teklifi geçersiz sayılmaz.
Herkese iyi akşamlar.