Seoliz paha biçilemez (:
Keşke seoliz'i bana bir özel mesaj ile yollasaydınız, seoliz.net 'e ne projesi yapılabilir çok merak ediyorum sadece marka kopyalığı.
seoliz'i kazanan arkadaş kusura bakmasın aşağıdaki gerekçeden dolayı domaini kendisine veremiyorum;
seoliz.com isimli sitenin veya markanın sahibinin, domainin yanlış ellere geçmesi ihtimali sonucu haksız rekabete ve karalamaya maruz kalabileceği gerekçesi ile ve msn üzerinde yaptığımız görüşme sonucu yine kendisinin talebi üzerine kayıt masrafı tarafıma ödenerek domainin kendisine transfer edilmesini karar almış bulunmaktayız.
Not: Domaini boş iken aldım. domainin boş olduğu r10 forumlarında boş domainler kısmında paylaşılmıştır. domaini ben bunun üzerine kayıt ettim.
Yukarıda bahsettiğim gibi. Domaini kazanan arkadaş kusura bakmasın. Domaini ona teslim etmem .com'unun ve markanın sahibi benimle irtibata geçmiş ve bunu talep etmiş olduğu halde ona vermem etik olmazdı. Yine de - iTrader hakkı mevcuttur. Yanlız kazanan arkadaşın ödemesini henüz göremedim eğer parayı yolladı ise kendisine parası hemen iade edilecektir.
saygılar.