walla ben domain alım satımında
ihs.com.tr den şaşmam hocam 2005 den beri orayı kullanıyorum gayet kullanışlı domain tamamen kendi adınıza oluyor 2nci 3ncü şahıslar adına değil en güzel özelliği bu ayrıca faturalı ve sağlam ( bazıları gibi faturasız değil bugün var yarın yok olanlar yani ) o rezilliği bir arkadaşlık sitemde 2005 de cekmiştim kaydet.gen.tr den almıstım taa ozamanlar 2007 de askere gittim geldim 2007 de bi baktım adamların site kapanmış deli gibi yana döne maillere baktım tlfları araştırdım bi baktım numarasını buldum zar zor domaini transfer ettirdim heryerde domain 12 tl di adam 25 tl istiyordu neymiş yok kredi kartı ile yurtdışı filan fiso bende dedim adama muhtac mı kalıcam taa ozamanlar ihs.com.tr ye mesaj atmıstım sağolsunlar yardımcı oldular domainimi transfer edip beni bu dertten kurtarmıslardı şu anda 12 domainim kayıtlı ihs de sorunsuz ödeme zamanı geldiğinde cep tlf na smsler geliyor email adresinize de ayrıyetten geliyor online ödeme sistemi mevcut ayrıca domain panelinden kendinize özel name server oluşturabiliyor ve aldığınız domaini satış bölümünden satabiliyorsunuz
1999 kökenli bir firma
ve kefilim ben
yanlış anlamayın arkadaşlar benim bir bağlantım yok
sadece tavsiyede bulunuyorum amacım reklam değil
yanlış anlaşılmasın zaten o firmanın reklama ihtiyacı yok
ben sadece tavsiyede bulundum
sorunsuz istiyorsan %100 şaşma derim
karar senin dostum
saygılar
www.kalitelihosting.net