Hocam,
Zaten diktatorlerin olayi budur. Butun ulkeyi, organizasyonu, kulubu kendilerine baglarlar. Kendileri gidince, isler biranda karisir. Su anda Aziz Yildirim'inda yaptigi bu.
Adam o kadar basarisizki, bu basarisizligi bile farkedemiyorsunuz. Yukarida biri tesis, lisansli urun vs yazmis.
Bu arada okudugunu anlamiyorsun. Ben yonetim beceriksiz demedim. Zaten bide yonetim kukla. BIr olayi yok. Aziz Yildirim ne derse, hepsi kafayi salliyor. Baska bisey yok. Diger branslari profesyoneller yonetiyor. Aziz Yildirim burnunu sokmuyor. BU yuzden basarili.
Yukaruida diktator olayini acikladim. Yerine gelecek herkes daha iyidir. Bilal Kutlualp miydi... O elaman iyidi. Saran Aziz Baskani 3 kere cebinden cikarir.
Yahu ortada data var. 12 yilda GS 6 kere sampiyon olmus. BU adam 4 kere. Hala bundan daha iyi baskanlik yapan varmi diyon. Varki 6 kere sampiyon oluyorlar.
Getirmesin. Zaten getirdikleri bi ise yaramiyor. Butun sansasyonel transfeleri bos cikti (Alex disindakiler). Ise yarayan adam getirsin. Baksin Manchester, Arsenal, Liverpool nasil buyumus. Ayni stratejiyi izlesin.
Sivasin gecen seneki kadrosu FB formasi giyseydi, ligi 80 puanin uzerinde sampiyon bitirirdi.
Hala kan tutmuyorsa basari gelmez diyon. Tutmayan kan Aziz Yildirim. 12 yildan beri adam bisey yapamamis, hala neyti bekliyoruz.
Denizli macinda ne oldu? BIsey olmadi. Adamlar yatmadi.Biz adamlari yenemedik. BU kadar basit. Arti o cok hayirli bir olaydi, az daha Aziz Yildirimdan kurtulacaktik. Eleman gittim, geldim ayagina milleti 3 ay oyaladi, sonrada geri geldi.
1.Başarılı insanlar her zaman diktatör olarak anılmıştır(Atatürk)
2.Sen diyorsun ki yönetim kukla

o kukla dediğin yönetimde ne insanlar var biliyormusun Aziz Yılıdırım'ı 3ile çarpıp 5 bölecek böyle insanlara kukla demen komik.
3.Hakan Bilal Kutlualp diyorsun Saran diyorsun güldürme beni onlardan başkan olacaksa onların başkanlık yaptığı sürece ben o takımı tutmam çok saçma sapan insanlar Aziz Yıldırım bırakınca yerine gececek 2 kişi vardır %100 (Ali Koç, M. Ali Aydınlar) bu 2 kişiden birisi geçecektir.
4.İşe yarayan adamdan kastın nedir? bu adamları getirirken kendi bölgesinde en iyilerin arasından Türkiye'ye gelebilecek en iyi kişileri getiriyorlar .
5.Sivas konusuna değinmeye gerek yok yorum bile yapmıyorum çünkü kime söylersen söyle çok komik gelecektir.

6.Aziz Yıldırım ve yönetimi başarısızdır diyorsun hala Aziz Yıldırım ve yönetimi olmasaydı bu takım bulunduğu yeri rüyasında görürdü Türkiye'nin en iyi statdını yaptı, Türkiye'nin en iyi tesislerini yaptı(Gs ve Bjk yapıyor diyorsun icraat göremiyoruz)

7.Denizli maçında ne oldu diyorsun sen Fenerbahçeliliğini sorgula sonra gel Denizli maçında ne olduğunu yukarıda yazdım tekrar oku.
8.Aziz Yıldırım size beleş bilet verseydi en kral başkan olurdu

9.Ali Şen'de aynen senin gibi konuşuyor ama kim dinliyor ?
KİMSE
10.
FENERBAHÇE her sene 17 takım +
TFF ile yarışıyor Türkiye kulvarında
Gerçekten Fenerbahçe'li olduğuna inandığım kişi ile her koşulda tartışırım ama sizinle tekrar bir tartışmaya girmem Fenerbahçe'li olduğunu söyleyen multiden öte gidemezsiniz.

Sana iyi akşamlar.