merhaba arkadaslar bundan 4 ay kadar once bir piyasa arastirmasi yaptim ve elimde olan hitleri satmaya karar verdim ozamanlar en fazla haftada 50 60 k hit bulabilyordum ama kayitli oldugumuz reklam agina katilan yayincilarin artmasi ile bu gun sınırsız hit sagliya biliyorum bende bu hizmeti hem kaliteli hemde ucuza size sunmak icin
www.hital.org adinda bir sitenin yapimina devam ediyorum o site bitene kadar isteyenlere bu forum uzerinden yabanci hit satislarina baslicagim fiyatlari elimden geldigi kadar aşagida tutmaya calistim
gelelim sistemin nasıl calistigina sizin sitenizi agimizda bulunan reklam verenlere sunuyorum diyorumki bu siteye 10 k reklam alacagim sitenizi inceliyen yayincilar teklifler veriyor bana bu sitenizin icerigine gore 10 ila 1500 yayinci arasinda degismekte yayincilardan populer olanlari onayliyorum ve reklamınız o sitede yayına geciyor ama yayınlanan sitelerin hepsi bux siteleri oldugu icin bir sure yok ne kadar cok sitede reklamınız yayinlanirsa okadar hizli hitleriniz geliyor ben genelde daha dogrusu simdilik tum siteleri onaylicagim daha sonra sitemiz yayina basladiginda sizleri sms ile bilgilendirecegiz yani reklam sureniz bitti yada reklaminiz 5 sitede yayina basladi gibi sizde bize belli saatler icerisinde sabah 08:00 ila 22:00 aralarinda sms ile ulasabileceksiniz
odeme işlemini yaptiktan en gec 36 saat sonra sitenize trafik saglanır sitenizin yayincilar tarafindan kabul edilmemesi durumunda bu cok kucuk bir ihtimal yaklasik 1500 yayinci bulunmakta mutlaka kabul eden olur sitenizin adresini degistire bilirsiniz
odemeler şimdilik sadece paypal ile olacak daha sonra banka havalesi ilede yapa bilecegiz satislarimizi
sitenize gonderilen ziyaretci sitenizde 60 saniye boyunca gezmekte yasadisi ve ***** siteler KABUL EDİLİR ozellikle ***** siteleriniz var ise ve yabanci icerik bulubuyor ise bulunmaz bir firsat diye bilirim malum trafigin yuzde 90,nı almanyadan ve avrupa uleklerınden gelmekte onlarda ***** olsunda kırmızıdan olsun dıyenlerden
fiyatlar su sekilde dir
10k trafik 25 $
15k trafik 35 $
20k trafik 45 $
daha ust miktarlar icin miktar belirlemeniz gerekmektedir ornegin bana 100k hit lazim ne kadara satarsiniz gibi