Bak guzel kardesim.Ben tam 7 yil film indirme sitelerinde calistim yani bu isleri yaptim hep.Son 3 ay oncesine kadarda sitem devam ediyordu.Cok ban yedik kapatildik vs ama hep baska isimle devam ettik.Ustelik VIP uyeligimiz vardi kendi serverlerimizden vs sunuyorduk.
Takii en buyuk yanlisi yapana kadar sorun yokdu ki ne bu yanlis diyeceksin koskoca 12 Tb lik serverimizi tuttuk bi arkadasin lafina almanya servere tasidim.Tasimaz olaydim 2 ay sonra almanya hukumeti ve polisleri tarafindan butun server lere ve domainlerimize el konuldul mahkemeye verildik ve tam 25.000 euro olmak uzere sadece filmlerden ve muzik albumlerindende 197.000 euro ceza aldik.bu ilk yakalanisimiz ve daha once boyle bir is den suc islememis oldugumuzdan butun server ve domainlere el koyarak bu seferlik tekrari olmamak kaydi ile 1500 euro odedik ve son anda kurtulduk.
Eger bu isi yapacaksan benden sana tavsiye kesinlikle ;
1 - Turkce domain kullanma yani Com-net-org kullanma yabanci domain olsun ! Neden Tr den banlanma olasiligin cok dusuk olur.
2- Serverden sunacaksan filmleri dosylari kesinlikle zaten tr olmaz asla almanya kullanma.Tavsiyem kesinlikle OVH dir Fransa veya hollanda.Umurlarinda degil isterse sikayet olsun onlar paraya bakiyor.
Daha detayli bilgi vs almak istersen her zaman hazirim.