htacces yönlendirme hakkında bircok makale var www siz yazılın www ekleme yada www ile geleni sadece domain.com a düşürme birde yine aynı sekilde domain.com/forum gibi klasöre yönlendirme olayı var.
hostunda domain mager yokmu en güzel o şekilde çözersin..
ben yakın zamanda denedim bu yöntemleri ama 2 yöntemi aynı anda kullanmayı tam yapamadım .
www.domain.com dan geleni istegim klasöre alamadım ama domain.comdan geleni istedigim yere yönlendirdim.
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.domain\.com.tr
RewriteRule (.*)
http://www.domain.com.tr/forum/ [L,R=301]
sen ana dizin istiyorsan index.php olarak birde farklı index.html gibi adres kullanman gerekicek..
//benimde bir sorunum var godady de sub domain actım bir script yükledim fakat düzgün calısmıyor ama anadomain.com/subdomainklasörü seklinde site normal calısıyor. ? bu konuda bilgi olan varmı ??
2 saattir ugrasıyorum aynı scriptten 3 tane var bir ara 3ündede sanki aynı sorun vardı tüm sayfaları kapadım actım subdomain hariç düzeldi diger pcden denedim subdomainde sorun devam ediyor scripti tam calıstırmıyor işin garip olan yanı siteyi yükleyip ayarlarını yaparken calısıyordu :S .. derin bir uykudan sonra dewam etsem iyi olucak