Arkadaslarin gorusune saygi duyuyorum fakat begeni duzeyinizi cok aza indirgemissiniz. Eger tasarimi yapan arkadasin kendisini gelistirmesini istiyorsaniz bence elestrilerde bulunmamiz gerek. Ha ben cok iyi bir tasarimci miyim? Tabiki degilim ama en azindan senin kendini gelistirmen acisindan bazi elestrilerde bulunmak istiyorum.
Dostum oncelikle eline saglik. Iconlar vs hos olmus. Fakat sunu soylemek istiyorum kampanyalarin okadar bitisik ve okadar cok ki sayfanin gorselligini kaybetmesine yol aciyor. Bence aralarina biraz bosluk koysan ve cik sIkIstirmasan daha guzel olur.
Logonuda transparan yapmissin, arkaplan yuzunden hic one cikmiyor. Bence logo konusunda biraz daha ozenli olmalisin. Cunku logo ilk izlenim konusunda gercekten cok onemli. Nekadar goze hitap ederse sirketin icin okadar saglamlik hissi uyandirir musterilerinde. Logonu daha on plana cikarmani tavsiye ediyorum. Transparan olmasin.
Yanlis anlasilmasin amac burada elestirerek yapilan seyi kotulemek degil ki zaten arkadasin yaptigi tasarim guzel fakat yapici elestriler ile arkadasin tasarimini nasil daha iyi hale getirebiliriz diye dusunmek bence daha mantikli. Tekrar eline saglik.