Bu tür bir projeyi arama motoru kuralım diye özetlemek ve bundan başka bir şey söylememek bir çok arkadaşın söylediği gibi sonucu özetlemek olur.
o yüzden, lütfen bir algoritmanız var ise tamamen açığa vurmak istemeseniz de bundan bahsetmelisiniz. Arama motoru dizayn etmek istiyorsanz hem teknik anlamda bilgi ve imkan sahibi olmalısınız hem de mutlaka bir güzellik yapmalısınız. Yani google'a göre müşterilere bir alternatif hizmet ya da kolaylık sunmalısınız. Mesela en azından kullanıcılara arama sonuçlarının en az bir açıdan google a göre ya da popüler arama motorlarına göre bir alternatif olabileceği ya da kolaylık sağlayabileceği yönünde bir iddiada bulunabilecekseniz o zaman başarılı olma imkanınız olacaktır. Bu yüzden size önerim, tanıtımınızda size yardımcı olacak bu nirengi noktasını öncelikle keşfetmeniz. aklımda bu tür bir amaca hizmet edecek onlarca metod ve ipucu mevcut ancak bunları kendime saklıyorum çünkü benim de bu tür bir projem var ve bunu hayata geçirmek için imkanlarımı artırmaya çalışıyorum.

Herşeye rağmen bir gün birileri bu tür bir girişimi başaracak mutlaka ve bu hakeden kişi olacak; google elbette bir gün fethedilecektir ve onu fetheden webmasterin elinden öperiz tabii ki...

saygılar