burayakadar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar karşı tarafı düşünün diyosunuzda karşı taraf bizi düşünüyormu acaba ?

Adana teknolojinin sahiplerini veya sahibini tanımam ama bif firma kuruyorsanız bu firmada tek çalışan mı var Ahmet Bey daha başka çalışanı yokmu!! Ki var olduğunu düşünüyorum sitelerinde 3-4 farklı isim var satış destek falan filan adana teknoloji yi savunurken lütfen bunlarıda düşünün benim sitem ne zamandır kapalı adana teknoloji bunu nasıl telafi edicek , biraz kendimizi aynı duruma koyun ve vereceğiniz tepkiyi söyleyin objektif olarak...
Evet düşünüyor ki bize bilgi verdi. Sağlık durumu bu elden bir şey gelmiyor ne yazık ki. Kendisinin durumu iyi olduğu zamanlarda zorunlu olmadığı halde 2-3 günde bir hizmetlerinden memnun olup olmadığımızı ve sorunumuz olup olmadığını sorduğunuben biliyorum. Siz ticket sisteminden sorunlarınızı yazıp beklemelisiniz bu noktadan sonra.

Ayrıca bu durum gerçekten olağandışı bir durum. Hizmet kalitesi bundan önce düştü mü veya paranızı mı alıp kaçtı Adana Teknoloji? Sadece olağandışı olarak gelişen bir olay yüzünden bir süre beklemeniz isteniyor sizden.