HatipEr,
Şimdi şöyle söylemeliyim,Bu forumda o kadar insan varki kendini siteye veripte ayda 100 $ zor kazanan hemde bu imkanları bulamayıp,Ben o tarz insanlara diyorum burdan ki bıraksın sitesini 3-4 saat ayırsın alsın bu parayı, ne onları nede o parayı küçümsüyorum.Ben bu geçtiğimiz ay staja gittim mecbur kaldım,Belge almak için şarttı 1 ay hamal gibi çalıştım adam stajerim diye 1 tl vermedi

ne araba paramı, ne de yemek paramı verdi.Adam bana bağırdı adama 1 tane çaktım,sağ yumrukla belgeyi unuttum.Bak ne insanlar var,Bak birde bana ben ayda 18000 tl kazanan insanım.Para hiç bişey benim için , benim için burda önemli olan benim gibi arkadaşların benle daha çok kazanması ama malesef senin gibi insanlar bunu hemen ücret az olarak yorumluyor

Takmıyorum umrumda değil gelmeyen kaybeder ben değil.
Şunu bilmelisiniz,Sizde benim gibi sabah akşam post atıp kazandığın ücretler olmuştur,500 tl harcayıp siteye 10 tl kazanamadığım zamanlar oldu

ama malesef yine kötü yorumlar gelecektir biliyorum ama umursamıyorum
"Malesef senin gibi insanlar bunu hemen ücret az olarak yorumluyor"
Bu cümlendeki bahsettiğin yorumumu bana gösterebilirmisin hocam?
Ben parayı küçümsemiyorum sizin oradaki hareketinizin yanlış oldugunu anlatmaya çalışıyorum.
Siz orada BU FORUMDA VARSA Bİ 250TL VERİP ÇALIŞTIRACAK BABAYİĞİT GİT ONUNLA ÇALIŞ DİYORSUNUZ.
Bumu küçümsemek yoksa benim yazdığım yorumlarmı küçümsemek.
Bu benim son yorumumdur,uzatmak istemiyorum.Alanda verende memnun oldukdan sonra bize laf düşmez.