Arkadaşlar adana teknoloji gerçek manada beni mağdur etti kaç yıldır değişik host firmaları ile çalıştım ama böyle bir hizmet görmedim. [hizmet dediğime bakmayın.2 haftadır sitem kapalı
https://www.r10.net/turk-hosting-firmalari/513231-adanateknoloji-hosting-departmani-duyurusu.html
burda belirtmişler saldırı aldık diye eyvallah saygı ile karşılarım ama 3 gündür arayıpda bir tane firmadan yetkili bulamamak adama koyuyor işte!!! 05067216593 nolu sitelerinde yazan numarayı arıyorum 3 kere uzun uzun çaldı açan yok 4 de meşgule aldım bir mesaj geldi tele şuanda meşgulum diye bunada eyvallah insan bir geri döner bi açıklama yapar yazık gerçekten yazık. Bu işi yapamıyosanız söyleyin kardeşim biz bu işle uğraşamıyoz bizi aştı diye al yedeklerini bizden bu kadar desinler yada durum böyle böyle kusura bakmayın şu tarihte açıcaz desinler!!!
*Adana Teknolojiden bir açıklama bekliyorum.
*Adana teknolojiye daha önce siteme giremiyorum diyince sorun yok çalışıyo demesin lütfen 20 farklı ip ye girin diyorum herkes site kapalı açılmıyor diyor bir tek adana teknoloji site açılıyor diyor lütfen adam akıllı bir açıklama yapın.!!!
Bende vps'ye 3 gündür ulaşamıyorum dün akşam üzeri vps resetlemesi yapıldı diye mesaj atıldı ama bana, sorun hala düzelmedi.Umarım çözerler bende kendilerine ulaşamadım.Bir bilgi verirlerse çok iyi olacak..
Tamamen Katılıyorum En Azından Telefonlara Çıksalar Kımse Buraya Gelip Konu Açmaz
Adana teknolojinin bir tek mağduru ben değilim durum bunu gösteriyor ama hala bir açıklama yok adana teknoloji r10 da mı uğramaz oldu...
Merhabalar öncelikler kendinizce haklısınız vede Adanateknojileri adına şu günlerde sık,sık konular açılmaya başladı eminimki Adana Teknolojileri sahibi gerekli bir açıklama yapıcaktır bence biraz sabrediniz..
İyi çalışmalar..
Arkadaşlar karşı tarafı düşünün diyosunuzda karşı taraf bizi düşünüyormu acaba ?
Adana teknolojinin sahiplerini veya sahibini tanımam ama bif firma kuruyorsanız bu firmada tek çalışan mı var Ahmet Bey daha başka çalışanı yokmu!! Ki var olduğunu düşünüyorum sitelerinde 3-4 farklı isim var satış destek falan filan adana teknoloji yi savunurken lütfen bunlarıda düşünün benim sitem ne zamandır kapalı adana teknoloji bunu nasıl telafi edicek , biraz kendimizi aynı duruma koyun ve vereceğiniz tepkiyi söyleyin objektif olarak...
Adana Teknoloji'nin sahibi ahmet bey hastahanede yatıyor ve durumu kötü 2 3 hafta öncede yatmıştı az önce aradım konuyu söledim pazartesi akşam saatlerinde devam edicek sizi mağdur ettiği için üzgün fakat elindende bişey gelmiyor. Pazartesi günü sorununuz derdiniz ne ise anlatırsınız ki elamanları işden çıktı adanada elaman arıyor hem üni. hem şirket zorlanıyor ve bu yüzden yattı hastaheneye aşırı çalışınca vücut dayanamıyor biraz sabır lütfen.