Dosya Ayarları Derken Hangi Ayarlardan Bahsediyorsunuz Siz . Verdiğiniz 5,6 Dosya Var. Hiçbir İşlevi Gerçekleştirmiyor Script. Hadi Parça Çekmemesi Ayarlardan Kaynaklanıyor Diyelim. Ajax,Mc Eklenmemesi, İletişim(bu ayarlı) Bunlardamı Ayarsızlıkdan Çalışmıyor.

Alıntı
Kimden: ph7 rapografi.net (webmaster@rapografi.net)
Gönderme tarihi: 26 Aralık 2009 Cumartesi 12:48:54
Kime: monsun_keete18@hotmail.com

Ben scripti yanlış yolladım özür dilerim onun için. R10'a yazman büyük ayıptı birsürü mesaj geldi bana. Aramızda hallederdik bunu. Sana davetiye göndereyim gel R10'a üye ol. Konuma yaz bir yanlış anlaşılma olmuş diye durumu açıkla bende sana scripti tam haliyle vereyim. Hatta http://www.rapografi.net/eskisite bu temayı kurayım. Yada hangisini istersen.
Anlaşılacağı Gibi Arkadaş Tam Scripti Vermemiş Çalışmamasının Sebebi Buymuş. E Arkadaşım Madem Paranı Alıyorsun Neden Scripti Tam Haliyle Çalışır Bir Şekilde Vermiyorsun . Günah Değilmi. 1 Haftadan Beri Peşinden Koşturuyorum ? Diğer Arkadaşlarda Scripti Aldığında Aynı Duruma Düşeceklermi ? İnş Düşmezler. Başkada Birşey Yazmak İstemiyorum ...Haram olsun . 160 tl İçin Bu Kadar Ahımı Aldınız Ya ...