kanisti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BURAYA kurdum beceri kategorisine oyun ekliyorum 900 oyuna yaklaştı halen yükleme devam ediyor.bir kategoride bu kadar oyun olur mu yoksa siteyi tamamen mi çekiyoruz

Bir sorum olacak: oyun öncesi adsense reklamı adsense kurallarına aykırı mı acaba?

Üstad ellerine sağlık uzun süredir aradığım bir scriptti hem kod hem upload özelliği de çok güzel olmuş...
hocam adsense ile ilgili bilgim yok. Bota gelince sitedeki her kategorinin linkini alıp url kısmına yapıştırıyorsunuz. Bittiği zaman varsa sitedeki kategoride 2. sayfaya geçip oranın linkinide kopyalıyorsunuz.Bot bu şekilde çalışıyor.
freedoom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bir oyuna sınırsız oy kullanılabiliyor.Puanlamayı düzeltirseniz iyi olur.Herkez 1 kere oylayabilsin
tek seferde verdiği oydan sonrasında işlem yapılmıyor. Oylar iplere göre kaydediliyor. ipsi değişen birdaha gelip oy verebilir.

cybermaximus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buyrun buda benden olsun hataları duzeltmeye calısacam elımden geldıgı kadarı ıle gırıs butonunun yanına üye ol secenegı eklenmıstır
http://www.megaupload.com/?d=FBUZPAYD
eklenmesini istediğiniz şeyi söyleyin ekleyelim.

Dışardan verilen linklerdeki scriptleri indirenlere destek vermeyeceğim.(Script kodlaması değiştirilmiş zararlı kod eklenmiş olabileceğinden)

kanisti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.sitem.com/oyunlar1.php?sonraki=-5279 anlamadım gitti bıraksak 1 milyona kadar gidecek gibi sayfa bembeyaz kalıyor url sonundaki sayılar devamlı artıyor ama siteye eklenen hiçbirşey yok???
Hocam Bot dosyasına gelen sayılarla oynamana gerek yok.
Bot şu şekilde çalışır;
oyunlar1.com dan bir kategorinini linkini alırsın ve bottaki site urlye yapıştırırsın.Sonra bot o sayfadaki oyunları tek tek çeker.O kategorinin 2. sayfası varsa ve orayayıda almak istiyorsanız 2. sayfaya gelip oranın linkinide aynı işlemden geçirmeniz gerekmektedir.

Lewi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Botu nerede hocam
Bot yönetim paneline entegre halde. yönetim paneline girdikten onra Oyun botları sekmesinden görebilirsiniz.

Destek veren herkeze teşekkür ederim.