Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın yanlış anlaşılmasın reklamdor firmasını karalamak için yazmıyorum reklam yayıncılarının tarafında durarak yazıyorum.

Bu konu için gerekli yatırımları yapmak reklamdor sorumluluğundadır. Firmanın sitesinin saldırı alması yada kapanması yayıncıyı ilgilendirmez. Yayıncının zararınıda karşılamak gerekli önlemleri almayan ve yatırımları yapmadığı için yayıncıyı mağdur eden reklam firması karşılamak zorundadır. Şu anda piyasada işini ciddi yapan firmaların çoğu yatırımını altyapıya yapmış durumda birçoğu ddos hizmeti almakta. Bu konuda sorumluluk reklam firmasına düşmektedir. Ahh vahh etmek maalesef yayıncılara birşey kazandırmıyor hele ki reklam piyasasının bu kötü durumunda.

Umarım kimse mağdur olmadan sitenizi aktif duruma getirebilirsiniz.

Sevgiler...
Netdirect firmasının ne yazık ki ddos koruması yok arkadaşlar. 1gbit lik hat var serverın önünde 2 adet veri tabanı ve ana site için sunucu mevcut. Şu anda saldırıyı yapan çoluk çocuk değil. Ciddi anlamda profesyonel birileri yaptırıyor. Bu saldırıyı yapmak için çünkü bot dışında sağlam gbitlik hatlara ihtiyacınız var.

Şunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor. Piyasaya reklamdorla aynı anda giren birçok firma şu anda yayın hayatına devam etmiyor. Bu işi yapmak için ciddi bir parasal güç olması lazım arkanızda birazda prestij işi. Sadece ofisin kirası 3500 TL herkez gibi bu adamlarda bilirdi evde oturarak iş yapmayı ama profesyonel olanı o değil.


Not: Saldırı 10 dakika önce durdu. Yani ilk başta yazdığım konuda haklıyım sanırım.