Alıntı
@ msn logs.

(16:59) ': bilmiyorum neleri eksik mc eklenmiyor iletişim çalışmıyor.. youtube parça eklenmiyo .. bu tavrınızı herkes bilsin başka insanlarda mağdur olmasın

(16:59) Cewo `´ rapograf: Sorun yok istediğin yere şikayet vs.. koyabilirsin.
Bizi yanlış bilen almaz önemsiz bu.

(17:00) ': hadi bak işine (php coder) ..:
Site ayarları yapılmadan sistemin çalışması imkansızdır. Sorunlar çıkabilir. Bana hadi işine bak diyen sensin. İşimize bakıyoruz dostum. Git konu açıyorsan şikayet konusu aç. Lütfen scriptimizin konusu dahada kirletme.

Biz Script'i verdik. Günler torbaya girmiyor. Biz kimseye yalan söylemiyoruz. Ph7'nin bulunduğu bölgede 3G baz istasyonu olmadığından ötürü yok. Script satılması olayındanda benim sonra haberim oldu zaten. 2G sorunlu olduğundanda sana yardımcı olamamış. Ben bile göremiyorum adamı doğru düzgün sen ne yapacaksın ki ? Msn listende 7/24 online olan adam alıp kaçacak değil ya.

Neyse dediğim gibi sana destek verilmeyecek bizim tarafımızdan. Ayarlarını kendin yap.

Bu script'i satın alacak arkadaşlar olursa da ; beklemeyi bilip ayarların yapılması için bize vakti vereceklerse + herhangi internet sorununda bize sorun çıkartmayacaklarsa alsınlar. Yoksa biz bunu satarak zaten zengin olmuyoruz.

Cewo..