Ben Tema Çalmadım

. SS de , Faturada Var. Ben Temayı Ücret Karşılığında Satın Aldım. Az veya Çok Sonuçta Ücret Verdimde Aldım. Şimdide Cewo Lakaplı Arkadaşımız Bana Temayı Çalmakla Suçlayamaz. Reklamı Nereye Koyacağımıda Kendin Bilirim. Binkere Söledim Birkerede Daha Söylüyorum Script Çalışmıyor:s Allah Belamı Verin Çalışmıyor Bununda Ayar ile Alakası Yok. Parayı Yatırana Kadar Çok İiyi Davranır Arkadaş.4 Gün Beklettikten Sonra Bir Dosya önderir. Onunda Demo İle Alakası Olmaz. Bumu Sizin anlayışınız. Eğer Scrip Çalışıyor Olsaydı Şimdiye Kadar Kurardım . Belirttiğin Özelliklerden Hiçbiri Yok .
Alıntı
Zshare, dosya.tc, rapzede ve rapmatix botları vardır. Rapmatix ve rapzede için girilen linklerdeki parçaları dilerseniz script sunucuya çeker.
Düet özelliği vardır, örneğin: sanatçı bölümüne "Ceza feat. Sagopa" yazdığınızda feat özelliği devreye girer (siteden bakabilirsiniz).
Scripti kontrol ederseniz diğer özellikleri anlarsınız.
En az 10 parçası olan sanatçılar sanatçı listesine otomatik eklenir.
Açılışta çalacak editörün seçimlerini kendiniz seçebilirsiniz.
Siteyi incelerseniz söylemek istediğim herşeyi anlarsınız.
Bu KOnu Sana Ait Değilmi "En az 10 parçası olan sanatçılar sanatçı listesine otomatik eklenir." demekki bu varmış . ama öle birşey yok . "Zshare, dosya.tc, rapzede ve rapmatix botları vardır." aldığım scripte rapzedeyi geçtim youtubeden bile çekmio .mp3 uzantılı da çekmiyo :S .. sölediği tek birşey doğru oda panel. ajax sorunlu, mc eklemio parça çekmiyo. parayı gönderdiğim halde neden böyle birşey yolladın bana. bir hafta oldu be yazıklar olsun .

Söylediğim Gibi Bunun Ayarlarla Alakası Yok. Hadi Diyelim Parça Çekmesi Senın Sunucudan Çekmeye Çalışıo Ayar Yapılması Lazım. Ajaxdamı Ayar .Mc Eklememesidemi Ayar . Thersin Scriptini Panelini Değiştirmiş Vermiş Bana. Başkada Söylyecek Birşeyim Yok . Bugün Bana Yarın Sna, 1 Haftadır Çektiğim Şeyleri Bilemezsin

eyw