öncelikle konuyu dikkate alıp okuma zahmetine katlanacağınız için teşekkür ederim.

Son bir kaç gündür, bu bölümde birçok paylaşım yapılıyor, tabi bunlar ağırlıklı olarak Dofollow blog olmakla beraber bunları paylaşan arkadaşlardır.

Gelelim konuya ;
son 2 gündür şahit olduğum konuları paylaşacağım, ve acaip sinir bozucu olmaya başladı bu iş.

https://www.r10.net/dmoz-ve-diger-diz...do-follow.html
konusunda blog veren arkadaşlar pm yoluyla gönderiyormuş blogları, ihtiyacım yok fakat bakayım dedim, istedim pm'yi gönderdi "saolsun", tabi boş boş göndermedi, blog linkiyle beraber gelen PM,
FaTaL_eRRoR adlı üyeden alıntı:
http://environmentdebate.wordpress.com

Repleyen elleriniz dert görmesin... Yarın pr8 blog var
ve bir başka konu ; diğer arkadaşla ilgili konu kapanmıştır.

Şimdi bu arkadaşlar ve bunun gibi arkadaşlara söylüyorum, "+rep'kolik misiniz? rep alınca ne oluyor, başınız göğe mi eriyor? Gold üyelik peşindemisiniz?" hiç ama hiç sanmıyorum.Maksat bol rep alıp farklı farklı üyelikler açabilmektir.
Ben ve benim gibi bir kaç arkadaşım var paylaşım yapan "ama adam akıllı, karşılık beklemeden" arkadaşlarıma ben burdan teşekkür ediyorum.
Bu rep'kolik arkadaşlar da sizin paylaşımınızı yapın, gerekeni (teşekkür baabında ki +rep'i) arkadaşlar size zaten yapacaklardır.Sizin bunu zorla ister gibi bana rep verin şunu yapacam bunu yapacam diyerek bimbir türlü laflar dökmenize hiç gerek kalmaz.
Şuana kadar bir çok kez paylaşım yaptım, hiç bir şekilde kimseden +rep istemedim, istemem'de, 3 senedir bu üyeliğimi kullanıyorum, şuan 280 civarı rep var ama bir işime yaramıyor ki ? benim amacım insanlara faydam olsun, işleri görülsün, 2 blog bulmak çok da zor bişey değil.1 saat uğraşırım 2 aylık blog çıkartırım bu hiç problem değil.
Forum'da +rep istemek yasak diye biliyorum, ve kendi konularımda "teşekkür etmeyi çok görmeyin" yazdığımda bile mod'lar banlayabilir diye tırsıyorum açıkcası, ama karşılıksız bir paylaşım yaptığımı düşünen arkadaşlar olduğu için şikayette bulunmuyorlar.
Şimdi arkadaşlar, dediğimiz gibi madem r10.net'de +rep istemek yasak, neden bu gibi arkadaşlara göz yumuluyor? madem +rep istediklerine rağmen ceza uygulanmıyorsa, ben arşivi burda kullanayım o zaman 600 700 tane dofollow ları rep vermeyenlere vermiyeyim, olur mu ? OLMAZ...

Bunun için arkadaşlar bu konuya dikkat edelim, paylaşım yapan arkadaşlara sesleniyorum! +rep isticekseniz hiç yapmayın, kendinizi küçük duruma düşürmekten başka bir anlam taşımıyor +rep istemeniz, en azından bu benim gözümde böyle.Siz paylaşımınızı yapın, en azından hiçbirşey bilmiyorsanız rol yapın, gereken teşekkürü arkadaşlar sizlere zaten verecektir.

Belki gereksiz bir konu olabilir, ama son günlerde bu +rep konusu hepten can sıkmaya başladı, bu konu tamamen onun içindir.Okuyup ilgi gösteren arkadaşlara ben teşekkür ederim.

Kolay gelsin.