OrdinaryusCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farkındaysanız üzerinde daha çalışıyorum.Bu arada bende size acıdım benim gibi gençlere acıdığınız için siz benim yaşımdayken ne yapardınız merak ediyorum.Konu altına cevap yazanlar hiç ykp konuştum diğeri ile alakam yoktur demek ki dikkatini çekmiş sizin nasıl biri olduğunuzu anladı.

Madem maddi olarak desteğe ihtiyacınız yok reklam neden koyuyorsunuz demek ki coderlarında paraya ihtiyacı olabiliyormuş.

Emin olun bu webmaster tool olayına fazla gitmeyin sizinde tek kodladığınız olay bu ben normalde vb 2006 delphi ve asp.net takılıyorum.Php ugraşıyorum öğreniyorum.Ben profesyonelim demedim.Ama sizin konuşmanıza göre kendinizi profesyonel olarak görüyorsunuz ama değilsiniz çünkü profesyonel olsanız bu konuya cevap yazmazdınız.
Yazdıklarım inan sizin iyiliğiniz için.Eğer böyle tepkiler görmezseniz hırs yapıp adam gibi bir şeyler yazmazsınız.
Sizi takdir ediyorum bir konuya odaklanıp birşeyler yapmaya çalışmışsınız ama etik olarak uygunsuz bir yol seçmişsiniz.
Bu konudan sonra hırs yapıp birşeyler yazacağınıza inanıyorum.
Kendi emeğinizle yazın birşeyler kendi sitelerimde sitenizi tanıtayım.

reklam konusuna gelince emek verdiğim birşeyden para kazanmak en doğalı.Ama öğrenciyim yardım edin farklı birşey.
Alıntı
Not : Backlink aktif hale getirilmiştir.Akay kodlayabiliyormuşum demi?
R10.net 22 backlink diyor