akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyse olayı sündürmeye niyetli kişiler toplanmaya başladı.Bende saf ahali moduna geçiyim.

Sayın @OrdinaryusCan mükemmel bir çalışmaya imza atmışsınız.
Ellerinize sağlık bu çalışmayı yazabilmek için harcadığınız aylar bizim için ne kadar değerli bilemezsiniz.Sitenizde

öğrenciye destek olmak demişsiniz içim yandı paypal hesabınız varsa donate yapmak istiyorum.
inşallah önümüzdeki 20 yıl içerisinde ömürümüz olupda yeni toollar yazdığınızı görürsem mutlu olacağım.
Başarılarınızın devamını dilerim.Saygılar...
Tartışmayacağım bu konuda.Çünkü forumda birileri haksızda olsa 4-5 arkadaşını toplayıp ortalığı velvele ye veriyor.Sonunda yine haksız olan ben olacağım gibi.

eyvallah çok ikna oldum şuan.Bir textbox bir button ile beni backlink tool u yazdığınıza ikna ettiniz.
Farkındaysanız üzerinde daha çalışıyorum.Bu arada bende size acıdım benim gibi gençlere acıdığınız için siz benim yaşımdayken ne yapardınız merak ediyorum.Konu altına cevap yazanlar hiç ykp konuştum diğeri ile alakam yoktur demek ki dikkatini çekmiş sizin nasıl biri olduğunuzu anladı.

Madem maddi olarak desteğe ihtiyacınız yok reklam neden koyuyorsunuz demek ki coderlarında paraya ihtiyacı olabiliyormuş.

Emin olun bu webmaster tool olayına fazla gitmeyin sizinde tek kodladığınız olay bu ben normalde vb 2006 delphi ve asp.net takılıyorum.Php ugraşıyorum öğreniyorum.Ben profesyonelim demedim.Ama sizin konuşmanıza göre kendinizi profesyonel olarak görüyorsunuz ama değilsiniz çünkü profesyonel olsanız bu konuya cevap yazmazdınız.

Not : Backlink aktif hale getirilmiştir.Akay kodlayabiliyormuşum demi?